Verzendkosten


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op voorraad zijn, proberen wij binnen 2 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling maximaal 14 dagen duren , Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Pakket € 6,99
Briefpost € 5.00

 


Levering verloopt via de postbode of  pakketbezorger.
 Over het algemeen zal de aflevering binnen 3 werkdagen plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen..

Bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U dient eerst contact op te nemen met ons dan krijgt u van ons een DHL  verzendlabel toegestuurt,kiest u ervoor om op een andere manier te verzenden zijn de kosten voor uw eigen rekening

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.De verzendkosten zijn gratis  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@0tot115speelgoed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@0tot115speelgoed.nl of Je kunt in je account op onze website je product retour melden, om deze vervolgens naar ons terug te sturen. 

Heb je geen account aangemaakt? Geen probleem! Je kunt het, tijdens de bestelling gebruikte, e-mailadres invullen en vervolgens een wachtwoord aanvragen. Hiervoor gebruik je de knop: ' wachtwoord vergeten'. Via dit e-mail adres kun je een account aanmaken en zal de bestelling tevoorschijn komen, zodat je deze retour kunt melden.
Zodra de retourzending bij ons binnen is zullen we deze zo snel mogelijk verwerken. Het aankoopbedrag zal na binnen 5 werkdagen aan je terugbetaald / gecrediteerd worden op dezelfde manier als waarop er in eerste instantie betaald is. 

Voeg de pakbon van je bestelling toe aan de retourzending. Ben je deze kwijtgeraakt? Schrijf dan, in je beste handschrift, je naam, ordernummer en e-mailadres op een papier en voeg deze toe aan de zending. Je kunt de bestelling retour sturen naar onderstaand adres:
Verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Informatie rondom garantie & retour

  Uitzonderingen retournerena. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor losse kranten en tijdschriften;
h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Perfect buy nl
Ganzedijk 10
9684 ER Finsterwolde

info@0tot115speelgoed.nl
06-14103972(ook whatsapp)
Kvk 68952880 
Btw nr NL001467064B40